סופר קירור מייצרת מגוון חדרי קירור:
אנו מתמחים בבניית חדרי קירור בהתאמה אישית ולפי הצרכים של כל לקוח.
- חדרי קירור המיועדים לעמוד בטמפרטורות נמוכות לשם אחסנת מגוון מוצרים.
- חדרי קירור המיועדים לעמוד בטמפרטורות בינוניות לשם אחסנת ירקות, פירות ופרחים.
- חדרי קירור ניידים במידות מרביות ברוחב שלושה מטרים ובאורך של שישה מטרים.
- חדרי קירור נייחים בכל המידות המתבקשות ע"י הלקוח.
חדרי קירור
חדרי קירור נועדו לאחסון מוצרים הרגישים לתנאי טמפרטורה ולחות כגון: פרחים, תרופות, מנות דם, תבלינים ועוד.
ישנם מי שבוחרים לשכור חדר קירור, זאת כאשר היקף הצורך בו אינו מצדיק את עלות הקמת חדר קירור ותחזוקתו השוטפת. מנגד ישנם עסקים ומוסדות רבים הזקוקים לחדר קירור משלהם, כך למשל מוקמים חדרי קירור בסניפי רשתות שיווק מזון, במסעדות גדולות, בבתי חולים, במגוון מפעלים, בקיבוצים ועוד.
את המענה לביקוש להקמת חדרי קירור מספקות חברות המתמחות בתחום זה. ישנם יתרונות לחברות להקמת חדרי קירור בצפון שמתמחות רק בבניית חדרי קירור ולא כשרות משלים למקררים ומקימות חדרי קירור בכל הארץ. ראה מבין לקוחותינו
תכנון חדרי קירור לפי צרכים ייחודיים
ישנם מאפיינים המשותפים לכל חדרי הקירור. מדובר בחדרים שדופנותיהם עשויים חומרים בעלי כושר בידוד גבוה, קירות בעלי דופן כפולה עם שכבה עבה של חומר מבודד כגון: פוליאוריטן במרכז. לעיתים גם רצפת חדר הקירור מכילה חומרים מבודדים. לכל חדר קירור מערכת המאפשרת שליטה בטמפרטורה בחלל החדר באמצעות תהליך "החלפת חום" (דומה לזה המשמש גם במזגנים ובמקררים ביתיים). אמצעי השליטה והבקרה על תנאי הטמפרטורה והלחות בחדרי קירור הינם משוכללים ומאפשרים שמירה לאורך זמן על תנאים אחידים בהתאם לרמות הנדרשות עבור המוצרים המאוחסנים בהם.
למרות המאפיינים הכלליים הדומים לכל חדרי הקירור, כפי שפורטו לעיל, על חברה העוסקת בהקמת חדרי קירור לדעת להתאים את חדר הקירור לצרכיו הייחודיים של כל לקוח. כך למשל יש לקחת בחשבון את אמצעי השינוע המשמשים להובלת המוצרים אל תוך והחוצה מחדר הקירור, יש להבטיח גישה נוחה אל המוצרים, יש לקחת בחשבון צרכים מיוחדים, חדרי קירור בהם יש חשיבות מיוחדת לשמירה על תנאים אחידים בכל חלל החדר ועוד.
לאור הצורך להתחשב בדרישות וצרכים מיוחדים חשוב מאוד לבצע תכנון קפדני טרם תחילת בניית חדר קירור. רק כך ניתן להבטיח כי בתום ההקמה יתקבל חדר קירור הנותן מענה הולם לצרכיו הלוגיסטיים והאחרים של הלקוח.