בניית חדרי קירור
בניית חדר קירור הינו תהליך המורכב ממספר שלבים, החל מאיפיון חדרי הקירור עפ"י דרישות וצרכי הלקוח, בדיקת המקום הפיזי,צרכי האחסון והתאמת המפרט הטכני ומרכיבי החדר למיקום הגיאוגרפי והפיזי בו חדר הקירור והיחידה ייבנו.
נשמח לעזור לכם בייעוץ והכוונה לבחירת ובניית חדר קירור,
שיהיה מותאם לצרכי אחסון המוצרים שלכם.
נבנה לכם מפרט שעונה ומתייחס לכל צרכי אחסון העכשוויים שלכם והצרכים העתידיים שלכם.
חדרי הקירור שלנו יחסכו לכם כסף רב ויעניקו לכם ביטחון לשנים רבות.
מתמחים בבניית חדרי קירור , בבניית חדרי קירור תעשייתים בכול גודל ומידה חדרי קירור נייחים חדרי קירור ניידים לאחסון מוצרים בהקפאה כגון בשר, ירקות קפואים בצקים, בניית חדרי קירור לאחסון ירקות, פירות ופרחים.
בסרטונים הבאים תוכלו להתרשם מהפרוייקטים האחרונים שחברתנו ביצעה
- חדרי קירור המיועדים לעמוד בטמפרטורות נמוכות לשם אחסנת מגוון מוצרים.
- חדרי קירור המיועדים לעמוד בטמפרטורות בינוניות לשם אחסנת ירקות, פירות ופרחים.
- חדרי קירור ניידים במידות מרביות של שלושה מטרים רוחב ושישה מטרים אורך.
- חדרי קירור נייחים בכל המידות המתבקשות
חדרי קירור, וכפי שמעיד שמם, נועדו להציע את המרחב המתאים לצורך מוצרים, פריטים, חומרים או מרכיבים שונים הנדרשים להימצא במקומות קרים, בטמפרטורה מסוימת, הנחשבת לנמוכה יחסית. בדרך כלל מדובר במוצרי מזון מסוגים שונים, שחשוב לשמור עליהם ועל איכותם, בעיקר, וגם חומרי גלם למיניהם או תרופות. כדי ליהנות מיתרונותיהם של חדרים אלה, חשוב לפנות אך ורק לחברות המייצרות אותם, חברות המתמחות בטכנולוגיות חדישות ופתרונות שונים, המשולבים בחדרי הקירור.
מהם חדרי קירור ומדוע צריך אותם
את חדרי הקירור אפשר למצוא במקומות שונים, ובעיקר בסופרים, במכולות, בקיוסקים, במסעדות וגם בבארים. חדרים אלה משמשים לאפסון המזון וחומרי הגלם מהם מייצרים את המנות במקום. חדרי הקירור מגיעים בגדלים שונים והם נמצאים בתוך בית העסק עצמו ומשלבים פתרונות טכנולוגיים שונים, על מנת לשמור על הטמפרטורה הנדרשת בהם וויסות מתאים. כדי לשמור על טריותו של המזון, על איכותו ואפילו על המראה שלו, עליו להיות בחדר קירור, בטמפרטורה מסוימת. קירותיו העבים של החדר (עובי של לפחות שמונה ס"מ), הדופן הכפולה שבהם והדלת עם הסגירה ההרמטית, מאפשרים בידוד מוחלט ושמירה על הטמפרטורה הנדרשת למוצרי המזון שבחדר לאורך כל שעות היום. מידת ועוצמת הקירור נקבעות בהתאם למוצר הנשמר בו (שיכול, במקרים מסוימים, גם להיות תרופות למיניהן) על מנת להעניק לו את הסביבה האופטימלית ביותר.
התועלת שבחדרי הקירור
כולנו יודעים עד כמה מוצרי המזון השונים, חומרי הגלם וגם התרופות רגישים מאד לסביבה שבה הם נמצאים, ובמידה והתנאים שבה אינם מתאימים להם, הם מתקלקלים במהירות ומאבדים את מידת האפקטיביות שלהם (במקרים שמדובר בתרופות, למשל). כדי לשמור עליהם לאורך זמן ולהעניק ללקוחות המסעדה, בית הקפה או המכולת השכונתית, את השירות הטוב ביותר לצד המוצר הטרי ביותר, חשוב לשלב במקומות כאלה את חדרי הקירור המציעים, כאמור, את הסביבה הנכונה למזון או לתרופה. האפשרות לבחור את התנאים בהתאם למוצר או לפריט שבתוך החדר הופכת את הסביבה הזו למתאימה יותר וכן גם לכזו שיכולה להיות פתרון לבתי עסק מסוגים שונים. במקביל היא מאפשרת ללקוחות עצמם ליהנות מהשירות ומהמוצר שקיבלו, ולחזור להשתמש בו שוב ושוב, בהתאם לצורך.
הטכנולוגיות הקיימות בשוק לבניית חדרי קירור
חדרי הקירור משלבים, במסגרתם, טכנולוגיות שונות, על מנת להציע את הבידוד המושלם ואת מידת הקירור הנדרשת. לדלת, למשל, והאופן שבו היא בנויה, ישנה חשיבות רבה: ידיות הדלת הינן ידיות מיוחדות, המאפשרות גם נעילה מבחוץ. לצד זה, ישנן המערכות הממוחשבות בחדר. המערכת המרכזית בחדרי הקירור היא זו האחראית לתנאים המתקבלים בחדר הקירור וכוללת מערכת מיוחדת של פיקוד ובקרה, הקיימת ישירות בתוך מחשב הנמצא בתוך החדר עצמו. במקרים בהם ישנם מספר חדרי קירור, כל אחד מהחדרים מתחבר אל המערכת המרכזית, ו"מזרים" אליה נתונים באשר לתנאים שבו. במסעדות, למשל, ניתן לקבל נתונים על חדר הקירור במטבח עצמו ואף לבצע שינויים ולשלוט בתנאים שבו מבלי הצורך להגיע ישירות אל החדר. המידע שאותו ניתן להפיק באמצעות מערכת הפיקוד והבקרה הינו מגוון מאד ובעיקר כזה, הנקבע בהתאם לצרכיו של המקום.
הטכנולוגיה המתקדמת בחדרי הקירור באה גם לתת מענה עבור מקומות שומרי שבת. טכנולוגיה זו מאפשרת לבצע שינויים בנתוני הסביבה ומבלי הצורך ללחוץ על כפתורים כלשהם. השינויים יכולים להיווצר בעת פתיחת הדלת, למשל (פתיחה שמפסיקה את פעילותו של מפזר הקור) ובמצבים נוספים, בהתאם להגדרת המערכת. כמובן שכדי לאפשר זאת יש לכוון את הטיימר המיוחד, המצורפת למערכת, ומגדיר באופן מדויק מתי המערכת נכנסת למצב של "שבת" ומתי היא פועלת באופן רגיל, בימי חול.
התאמה נכונה של חדר הקירור בעזרתן של חברות המתמחות
ניתן לראות כי לחדרי הקירור ישנם יתרונות רבים וחשיבות רבה מאד. כדי ליהנות מכל זה, חשוב להיעזר בשירותיהן של חברות המתמחות בבנייה והתאמה של חדרי קירור אל העסק עצמו, תוך התייחסות לצרכיו השונים. בין אם מדובר במסעדה, בסופרמרקט, בבית מרקחת או אולי בבית קפה שכונתי קטן, לכל מקום צרכים שונים וכל מקום מעוניין לשמור פריטים מסוג אחר בחדר הקירור שבו. ניצול נכון של יכולותיו השונות של חדר זה והטכנולוגיה המתקדמת המשולבות בו, לצד הכלים שבחדר, הלוקחים בו חלק בלתי נפרד גם כן, עוזר לשמור על המוצר ובתנאים הטובים והנכונים ביותר עבורו. במקביל, חשוב שלא להתפשר על איכותו של החדר ועל החומרים השונים שמהם הוא בנוי. בידוד מתאים הוא אחד הקריטריונים החשובים ביותר בכל חדר קירור. שימוש בקירות בעלי דופן בעובי המתאים ודלתות באיכות גבוהה הם חלק מכך, וכן גם בחירתן של מערכות פיקוד ובקרה שניתן בעזרתן לעקוב בכל עת אחר המתרחש בחדר ואחר התנאים שבו.
בסרטונים הבאים תוכלו להתרשם מהפרוייקטים האחרונים שביצענו