חדרי קירור במטבחים מוסדיים נדרשים מהטעמים הבאים:
- נוחות – במטבחים מוסדיים הקרבה הפיזית של חדר הקירור למטבח, מקלה על התהליך של השינוע של המזון.
- בקרה – הקרבה הפזית מאפשרת בקרה טובה על רמות המלאי הנדרשות, ובהתאם למלאי הקיים לבצע הזמנות
- חסכון בזמן – חדר קירור זמין בטבח חוסך בזמן, בקבלת סחורה, חסכון בזמן בשינוע של הסחורה, וחוסך זמן בניהול מלאי ומעקב אחר הסחורה.
- איכות המזון – אבל בראש וראשונה מעבר לתועלות שהוזכרו אנחנו זקוקים לחדרי הקירור במטבחים המוסדיים כדי לשמור על איכות וטריות המזון במזון.
במטבחים מוסדיים
במטבחים מוסדיים נהוג לבנות שני חדרי קירור נפרדים, אחד לשמירת המזון בטמפרטורות הקפאה עמוקה עד מינוס 18 מעלות, והשני מיועד לשמירת המזון בטמפרטורות נמוכות כדי להאט את תהליכי הריקבון ולהאריך את חיי המוצר.
ניסיונו בתחום בניית חדרי קירור משנת 1989 והתמחותנו בתחום של בניית חדרי קירור בלבד מאפשר לנו להציע לכם את חדרי הקירור כשהם מצוידים במנועים המתאים ביותר לצרכים שלכם לחסכון בכסף ובהוצאות החשמל.
אנו משתמשים במערכות קירור ואוורור מתקדמות ביותר, הנותנות את הפתרונות האופטימליות עבור חדרי הקירור המוסדיים.